Házirend

Kérlek, hogy olvasd el házirendünket, mielőtt meglátogatsz bennünket.
Köszönöm, hogy betartod a benne foglaltakat.

Szállásfoglalás:

A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon történik, A szállásfoglalás 30 % foglaló befizetésével történik.

Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.

A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, , egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

Mivel a vendégházban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján, 14.00 és 18.00 óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat.

Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik.

Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

Az udvar és az épület zárása:

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni!

Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Dohányzás:

Az épületben tűz-füstjelző rendszer működik, mely megszólalása esetén a tűzoltóság értesítést kap.

Az ebből adodó költségeket a jelzést kiváltó vendég köteles megtéríteni.

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás. Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berenbezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos!

A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

Takarítás:

A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Szemételhelyezés, kezelés:

A hulladékgyűjtés szelektíven történik. A gyűjtőedényeket a konyhában találja feliratozva, kérjük ennek megfelelően tegye!

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a fiókban található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a ház mellett található szemeteskukába.

Étkezés:

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik . A vendégek saját magukról gondoskodnak. Főzésre indukciós főzőlap,mikro áll a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek!

Egyéb:

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért, balesetekért.(pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót .Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Tűz esetén a lépcsőházban talál poroltó készüléket, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!

A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adnia szállásadó részére.

Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba, illetve a vendégszobába bevinni.

Szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Ágyneműt,mosogatószert-szivacsot, papírtörlőt,szappant,wc papírt biztosítunk!

Az Önök értékeinek védelmében az apartmanokat riasztó rendszer a lépcsőházat, udvart-parkolót kamera rendszer figyeli, mozgásokat rögzíti!

A tulajdonosoknak jogukban áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, ha megbontja a békét. Minden vita, amit nem lehet megbeszélni egymás között Polgári Peres úton kerülnek rendezésre