Apartmanok

5 apartman - 23 férőhely - modern berendezés

A Family Apartman 5 lakrészében összesen 23 vendéget tudunk elszállásolni modern stílusban berendezett apartmanjainkban.
A szobák azonos stílusban, azonos berendezéssel és felszereltséggel vallak ellátva, különbség csupán az apartmanok befogadóképességében van.

Az apartmanok közös jellemzői

Minden apartmanhoz tartozik egy zuhanyzós fürdőszoba.
Felszereltsége:
zuhanyfülke, mosdókagyló, hajszárító, folyékony szappan, toalettpapír, törölköző)

Minden apartmanban van egy minden szükséges felszerelést tartalmazó konyha.
Felszereltsége:
indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kenyérpirító, kávé- és teafőző, melegszendvics sütő, papír törlő, mosogatószer

A szobákhoz műholdas tv-t és ingyenes wifit biztosítunk. 

Igény esetén hordozható babaágyat tudunk biztosítani.

Az apartmanok sajátosságai

1. Apartman (6 fő részére)

Az első apartman külön bejáratú, a földszintről nyílik, és két szobás. Az egyik szobában egy franciaágy, a másikban pedig három különálló ágy biztosítja vendégeink kényelmét. Az apartmanhoz tartozik egy két személyes kihúzható kanapé is, amely ággyá alakítva további fekvőfelületet biztosít.


2. Apartman (7 fő részére)

A második apartman a magasföldszintről nyílik, és két franciaágyas szobából áll. Ehhez az apartmanhoz tartozik egy két- illetve egy egyszemélyes kihúzható kanapé is, melyek ággyá alakítva további fekvőfelületet biztosítanak.


3. Apartman (2 fő részére)

Ez az apartman a magasföldszintől nyílik, és egy franciaágyas szobából áll. Párok részére ideális választás. A kisgyermekkel érkezők részére hordozható babaággyal bővíthető a szoba.


4. Apartman (2 fő részére)

Tetőtéri apartman, mely egy franciaágyas szobából áll. Párok részére ideális választás. A kisgyermekkel érkezők részére hordozható babaággyal bővíthető a szoba.


5. Apartman (6 fő részére)

Ez az apartman a tetőtérben található, és két franciaágyas szobából áll. Az egyik szobában egy kétszemélyes kihúzható kanapé biztosít további két fekvőhelyet.Nézz körül a Family Apartmanban

virtuális sétánk segítségével